Løvfaldssommer i Dyrehaven

4l3a1183

4l3a1183

Lily og jeg matchede i min mors hjemmestrikkede bluser. ♥

4l3a12264l3a1222

Flere af jer spurgte ind til Lilys strik på Instagram – opskriften er fra Millefryd Knitwear og hedder “Edith Bluse”.

4l3a1230

Min strik har min mor i øvrigt mere eller mindre freestylet, jeans er fra & Other Stories, taske fra Chloé og sneakers fra Tommy Hilfiger.

4l3a11964l3a1245-2far-datter

Elsker ♥

4l3a1213

I går tog Christoffer, Lily og jeg i Dyrehaven og gik en tur i det dejlige efterårsvejr. Jeg er kæmpe fan af det der “løvfaldssommer”. – Hvem er ikke det? :) Christoffer og jeg kiggede på dyr og alle efterårsfarverne, mens Lily mest af alt var optaget af små sten og pinde på jorden og de heste, der kom traskende forbi. Sådan en hyggelig eftermiddag. I dag skal vi i legeland med et vennepar og deres datter. Det har ingen af os prøvet før, så jeg aner ikke, hvad vi går ind til, haha… Men det lyder nu sjovt og jeg er sikker på, at Lily kommer til at elske det. :) Jeg håber også, I har hyggelige planer denne dejlige søndag.

View Post
Share

9 kreative weekend projekter

weekend-projekter

weekend-projekter

1. Kom igang med at lave dit eget lille avocadotræ. Jeg synes, det er så hyggeligt, når man kan få planter til at gro og ikke mindst at følge processen. Læs hvordan man gør HER.

2. Lav din egen “coffee scrub” til badet – det giver virkelig blød og lækker hud. Find opskriften HER.

3. Øv dig i fine og nemme hverdagsfrisurer ala DENNE eller DENNE.

4. Skal du holde Halloween, fødselsdag, julefrokost eller en helt fjerde fest inden længe? Brug weekenden på at lave fine invitationer ala DISSE. Jeg har udvalgt en række gratis skrifttyper, som I kan finde HER, HER og HER.

5. Skal du til at søge nyt job og kunne CV’et bruge en opdatering? Find inspiration med DISSE fine templates.

6. Mangler I opbevaringsplads? Læs mine tips til, hvordan optimerer kvadratmeterne derhjemme HER. Måske et weekendprojekt?

7. Lav dine egne shampooflasker nemt og billigt. Det kræver dog, at man får bestilt tingene hjem først, men det kunne måske være næste uges weekendprojekt… :) Læs om det HER.

8. Brug noget af weekenden på at rydde ud og rydde op i garderoben. Det er selv på min to-do liste i morgen og det er så rart, når det er gjort. Find inspiration til hvordan du skiller dig af med dit tøj i min hjemmelavede guide HER.

9. Bor du nær København, kan du også bruge weekenden på Creative Space med din mor, søster eller veninde. Bestil en kop te/kaffe og brug en eftermiddag på at male keramik. Det er så hyggeligt. :) Jeg har været der et par gange og bl.a. lavet DENNE skål og DENNE kop. Jeg ved ikke, hvor vellykket det blev, men det var hyggeligt at lave, haha…

View Post
Share

Efterår

pusletaske

klapvogn-babyzen-yoyopusle-taskebaby-vinterjakkepusletaske

Reklame links: frakke/H&M HER, læder leggings/Helmut Lang (lignende HER), taske/mit design for Markberg HER

fed-pusletaskeklapvognpusletaske-i-laeder

Jeg hentede Lily tidligt fra vuggestue i går, hvorefter vi kørte op til min mor i Nordsjælland. Hun havde lavet vafler med is og syltetøj og jeg fik helt flashback til min barndom, hvor jeg ofte fik samme “menu” i weekenden. :) Så hyggeligt. Efterfølgende gik vi en tur i nabolaget, hvor jeg også er kommet meget som barn. Det er helt utroligt, så flot naturen er i øjeblikket – suk, så længes jeg lidt tilbage hertil. :) Men for nu nyder vi vores byliv og “låner” lidt af naturen, når vi er hjemme på besøg.

Jeg lokkede min mor til at skyde et par billeder blandt alle de fine efterårsfarver. Jeg var hoppet i et temmelig simpelt og behageligt outfit. Man lærer pludselig at klæde sig mere praktisk, når man bliver mor, haha… Jeg kan slet ikke huske, hvornår mine fødder sidst har været i høje hæle og det har jeg det så fint med. :) På billederne har jeg også forsøgt at vise, hvordan den 2-i-1 taske, som jeg har designet for Markberg, både kan bruges som pusletaske på barnevognen og arbejdstaske til et helt normalt hverdagsoutfit. I øvrigt, tak fordi I har taget så godt imod den –  det er jeg virkelig glad for. I må have en skøn dag.

View Post
Share