Sommerferie i Danmark

rodebjer

rodebjergilelleje-strandsommermassunsetsommerhusrodebjer-dresslilysommermadstrand-gillelejebrothersgadekryds

Godmorgen allesammen. Christoffer, Lily og jeg er taget i sommerhus med svigerfamilien. Vi har lejet det dejligste sted i Gilleleje lige ned til vandet. Her er simpelthen så hyggeligt. Vi talte om at tage ud at rejse, men jeg er egentlig glad for, at vi blev hjemme, for når vejret er så dejligt som nu, kan Danmark altså noget helt specielt. I stedet kan det være, at vi tager et smut sydpå senere på sommeren. Ellers vil jeg bare ønske jer en skøn fredag. Jeg vil smutte ned og spise morgenmad med de andre. :)

View Post
Share

Min søsters bryllup i billeder

brudekjole

kirkebryllup

Da min far og søster kom gående ind i kirken, vrææl… 

brudekjole

Se lige min søsters nederdel… – Er den ikke fantastisk? Den er lavet af vintage-tyl og har både hvide, lysegrå og lyseblå nuancer. 

havnerundfart

Efter vielsen gik vi ned til Nordhavn, hvor vi blev hentet af en Nettobåd, de havde lejet, som sejlede os over til Refshaleøen.

skipper

Min søde nevø, Elias, fik lov at være kaptajn.

mor-og-datter

Min mor & mig.

bryllups-locationbryllupskage-alternativ

I stedet for bryllupskage, blev der serveret bryllupskys med glimmer. Så fin en idé, synes jeg. 

kaerlighed

Ham her. Vi var til bryllup samme sted sidste år hos Emily og Nikolaj. Vi fik taget nærmest samme billede, jeg var højgravid og to timer senere gik vandet. Det var lidt syret, at være der igen. :) Se sidste års billede & læs første del af min fødselsberetning HER. Anden del kan læses HER.

veninderkrystalglasbrud

Verdens smukkeste brud… 

brudebuket-til-haanden

Fordi min søster havde en stor tylblomst på nederdelen, som fyldte en del, valgte hun i stedet for en traditionel brudebuket en blomst der blev bundet om håndledet. Sådan en fin detalje.

tallerkener

Bordene var så fint dækket med rå tallerkener og feminine krystalglas. Mine søskende har altid kaldt mig Stina. :)

haar-bryllupfar-og-datterpladevaerkstedet

Festen blev holdt på Pladeværkstedet på Refshaleøen. Det er virkelig en fed location… 

cocktailsbrudevals

Tak for den fine respons på videoen fra min søsters bryllup. :) Jeg tog også en masse billeder i løbet af dagen og her er nogle stykker af dem. Hvis der er én post, som jeg synes, man skal prioritere højt til et bryllup, så er det at få en fotograf og en videograf. Jeg ved godt, det måske lyder voldsomt og det er en af de dyreste poster, men når dagen er overstået, er der kun billeder og film tilbage, som kan understøtte alle minderne. Da jeg så vores billedmateriale og filmklip igennem efter brylluppet, var der en hel masse, jeg allerede havde glemt og klip fra epsioder, hvor jeg ikke selv havde været til stede. Det er så hyggeligt at have til at mindes den store dag. :)

View Post
Share

Koneklubben

koneklubben

koneklubben

Acie og hendes mand, Mads, havde forleden inviteret til middag i deres hyggelige have i Rungsted. Det var sådan en dejlig aften og drømmen om hus og have vokser virkelig på mig, hver gang vi kommer på besøg. Vi må se, hvad tiden bringer… :) Koneklubben aka Emily, Cathrine, Acie og jeg var samlet igen og man skulle næsten tro, vi havde aftalt farveskalaen på tøjet den aften. Vi passede ihvertfald rimelig godt sammen, haha…

baby-1-aartapas

De serverede et overdådigt tapasbord, haps… Meget af maden var købt hos Gourmandiet på Østerbro, hvis I skulle spørge fra nogen. :)

have-hyggebloggere

 Mens vi prøvede at stille op til et billede, blev vi distraheret af…

fotograf

En paparazzi aka Nikolaj (Emilys mand), som synes det var lidt morsomt, at Christoffer agerede fotograf i ægte Insta-husband stil, haha…

pusletaske

I mellemtiden fik Lily splittet pusletasken ad. Hvem behøver en puttekasse, når man har sådan én… ;)

Det var simpelthen så hyggeligt at være samlet igen. Det er nogen gange svært at finde tid i kalenderen til, at vi alle kan ses, men det er så dejligt, når det kan lade sig gøre. Som I ved, brygger vi jo på en bryllupsbog, som udkommer inden alt for længe… Vi glæder os helt vildt og håber I vil tage godt imod den. Jeg skal nok fortælle mere, når vi har en dato for udgivelse. :)

View Post
Share