edamame-hummusedamame-bønne-pure

Jeg har fået en ny afhængighed. Det er grønt, det er sundt og så passer det nærmest som tilbehør til al slags mad. Det er edamame hummus, der er tale om. ;) I dag spiste jeg det til frokost på ristet rugbrød, men det fungerer også vildt godt som tilbehør til et stykke kyllingebryst og en salat eller som dip til gulerodsstænger. Det er tilmed super nemt at lave og kræver ikke særlig mange ingredienser. Se med nedenfor…

– 200 gram edamamebønner (frosne uden bælg)
– 1 tsk tahin
– Saften fra 1 lime
– ½ tsk spidskommen
– ½ tsk salt
– 1 knivspids peber
– 1 dl vand

1. Kom bønnerne i en skål.
2. Hæld kogende vand over, lad dem stå i to minutter og hæld derefter vandet fra.
3. Blend dem sammen med tahin, limesaft, spidskommen, salt, peber og vand.
4. Bon appétit.

blog, københavn, high-street

I have gotten a new addiction. It’s green, it’s healthy and you can serve it with almost any dish. It is edamame hummus, I’m talking about. ;) Today I ate it for lunch on toasted rye bread, but it also works very well with a piece of chicken breast and a salad or as a dip for carrot sticks. Also, it is super easy to make and does not require a lot of ingredients.

– 200 grams of edamame (frozen without pods)
– 1 teaspoon sesame paste
– Juice of 1 lime
– ½ tsp cumin
– ½ tsp salt
– 1 pinch of pepper
– 1 DL water

1. Place the edamame beans in a bowl.
2. Pour boiling water over them, let them soak for two minutes and then pour the water away.
3. Blend them together with sesame paste, lime juice, cumin, salt, pepper and water.
4. Bon appétit.