“Dresss me up” er Topshops seneste tiltag, hvor de gør det muligt at leje en kjole de kendtes klædeskab eller din favoritdesigner. Den skal returneres inden 3 dage og koster mellem 250-400 kr at leje. Kjolerne er blandt andre doneret af Kate Moss, Scarrlett Johansson, Naomi Campell, Dita von Teese og designere som Emma Cook, Jonathan Saunders og Christopher Kane. Kjolerne bortaktioneres til januar og pengene går til velgørende formål. Kjolerne kan prøves i London fra d. 26. november – 6. december.
“Dress me up” is Topshop’s latest initiative where they make it possible to hire a dress from a celebrity or your favorite designer. It must be returned within 3 days and the hire is only about £40. The dresses are among others donated by Kate Moss, Scarlett Johansson, Naomi Campbell, Dita von Teese and designers such as Emma Cook, Jonathan Saunders and Christopher Kane. The dresses will be auctioned in January and the money goes to charity. The dresses can be tried on in London from the 26th of November – 6th of December.