Hanne Bloch har nu lanceret en ny overbevisende kollektion, Kalejdoskop, der inviterer på orientalsk eventyr, hvor guld, silke og slangeskind er i overflod. Kollektionen er fyldt med smukke silkekjoler, lækre bikinier og cardigans spundet af den fineste guldstrik. Nøgleordene er fjerne himmelstrøg og orientalsk mystik hvor detaljerne er i fokus.

Hanne Bloch er baseret i København, men er også solgt mange steder i Europa, på Bahamas og i udvalgte butikker i USA, hvor flere medier forudser, at den tidligere Missoni designeren bliver “the next big thing”.

Jeg er vild med hendes kollektion og synes hendes materialevalg og silhouetter er fantastiske! Så Hanne Bloch er helt klart en designer jeg vil holde øje med!


Hanne Bloch has now launched a new collection, Kaleidoscope. The collection is filled up with beautifull silk dresses, delicious bikinis and cardigans spun from the finest gold yarn.
The keywords are distant climes and oriental mystery where the details are in focus.

Hanne Bloch is based in Copenhagen, but is also sold many places in Europe, on Bahamas and in selected stores in the U.S. where multiple media are predicting that the former Missoni designer becomes “the next big thing”.
I’m crazy about her collection and I think her choice of materials and the silhouettes are amazing! So Hanne Bloch is definately a designer I’ll be watching!