Her er hvad jeg fandt på loppen i Remisen i dag. Jeg er egentlig ikke super begejstret for indendørs loppemarkeder, men fik dog slæbt lidt med hjem alligevel. – Ups! Jeg har været på udkig efter en rav ring og faldt over denne til 60 kr. Jeg tror, vi kommer til at se meget mere til rav i den kommende tid, så behold endelig Mormors gamle ravsmykker!
 Som jeg skrev om i dette indlæg, er jeg også på udkig efter nogle gamle rammer. Jeg fandt ingen rammer, men til gengæld lidt indhold til dem. Det er en gammel brochure til Det Kongelige Teater fra 1958 med lidt forskellige billeder i. Hvorfor finder man altid alt muligt andet, end det man leder efter? Derudover fandt jeg en cool armyjakke, en gammel thailandsk halskæde og et ur jeg fik gratis. Kan næsten ikke vente til de udendørs loppemarkeder starter! Hav en herlig aften allesammen! Jeg tror jeg vil overtale min kæreste til at se Flammen og Citronen.
This is what I found at the flea market today. Normally I’m not a big fan of indoor flea markets, but anyway I dragged a bit with me home. – Oops! I’ve for a while been looking for an amber ring and found this one very cheap. I have an idea that amber will be one of the new trends in the near future, so don’t throw out Grandma’s old amber jewelry. As I wrote about in this post, I’m also looking for some old frames. I found non, but instead I bought some pictures to place inside them. In addition, I bought a cool army jacket, an old Thai necklace and a watch I got for free. I can’t wait for the outdoor flea markets to start! Have a wonderful evening Chicks!