Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Forrest & Bob, så er det ved at være på tide! Jeg er vild med deres stilfulde, enkle designs med en kant. For dig der ikke har råd til Alexander Wangs topppe, var det måske en idé at tage et kig forbi Forrest & Bobs webshop. De byder blandt andet på fine, let transparente toppe, fede kjoler i mange varianter, stiletter, undertøj, jeans, smykker osv. Og så er priserne tilmed rimelige! Jeg er vild med det hele!
If you haven’t become acquainted with the Danish brand Forrest & Bob yet, it’s about time. I’m crazy about their stylish, simple designs with an edge. For those of you who can’t afford Alexander Wang’s tops, it’s time to take a look at Forrest & Bob’s collection. They offer ranges of fine, slightly transparent tops, cool dresses, pumps, delicate underwear, jewelry etc. And the prices are very reasonable!