En af overraskelserne på catwalken denne sæson var træsko-trenden der for alvor gjorde sit comeback! Jeg har haft lidt blandede meninger om dem, men her er fem high-street forslag, jeg godt kan stå inde for. Er især vild med nr. 1 – de kunne let komme til at dumpe ned i min shoppekurv, hvis jeg ikke passer på! Tror de kunne være super fede med en lille sok i. Hav en skøn påske Chicas!
One of the big surprises on the runway this season was the clogs which really made their comback! I’ve had mixed feelings about them, but here are five high-street options, I can vouch for. I’m especially crazy about No. 1. – I have to take care that they do not suddenly dump into my shopping basket! I think they would look great in combination with some delicious socks. Have a lovely Easter Chicas!
1. Zara, 2. Asos, 3. Zara, 4. Zara & 5. Asos.