By the way – dejligt vi lige har fået løn, ikke sandt? Jeg sad og overvejede den anden dag, hvis man nu vandt 20 millioner. Hvad ville jeg bruge dem på? Ville jeg ændre noget i mit liv? Jeg ville blive ved med at studere, blive boende i min lejlighed og stadig gå på loppemarkeder og prutte om priserne. Derudover ville jeg nyde friheden til at gøre hvad jeg ville uden at skulle tænke på økonomien. Jeg ville rejse meget mere, få en bil, have råd til at få produceret min egen tøjkollektion og selvfølgelig dele lidt ud af godterne til familien. Hvad ville I bruge pengene på?
By the way – isn’t it nice that we’ve just been paid? The other day I was wondering, if I would one day become the lucky winner of 20 mio. DKK. What would I spend the money on? I would continue studying, stay in my apartment and still go to flea markets and haggle about the prices. Moreover I would enjoy the freedom to do what I want without worrying about my economy. I would travel much more, get a car, afford to have my own clothing line produced and give some to my family. What would you spend the money on?