Det lyder mærkeligt, men jeg er virkelig glad for, at weekenden er overstået! Den har stået på 24 timers arbejde og så lige en lille tur på loppemarked søndag. I dag er meget stille og rolig for mit vedkommende, så derfor afslappet tøj og ingen make-up. Den står på opgaveskrivning hele dagen – gab! Men ellers går det meget godt :) Håber I har haft en skøn weekend!

Læderjakke & jeans Zara, bælte, strikvest og halskæde fra loppemarked.

I know it sounds strange, but I’m really glad that the weekend is over! I’ve been working 24 hours and shortly stopped by a flea market Sunday. Today I’m doing nothing but writing my exam assignment, so therefore I’m wearing a relaxed outfit and no make-up. Besides that I’m feeling good :) I hope you’ve had a fab weekend!

Leather jacket & jeans Zara, belt, knitted vest & necklace from a fleamarket.