Her er vindersættet af den 25-årige Dennis Lyngsø, som skal deltage i den internationale finale! – Også min favorit!
The winning underwear set made by the 25-year old Dennis Lyngsø, which will take part in the international finals! – Also my favorite!
 
Sættet der fik andenpladsen!
Second place!
Tredjepladsen!
Third place!
Dette sæt var inspireret af kroppens DNA.
This set was inspired by the body’s DNA.
De søde bloggere :) Fra venstre: Maria, Kia, Camilla & Mikkel.
The sweet bloggers :) From the left: Maria, Kia, Camilla & Mikkel.
Jeg var som sagt til Triumph Inspiration Award i går aftes, som blev afholdt på Magasins tagterasse. 10 designstuderende fra Teko havde kreeret i alt 10 sæt undertøj under temaet “Shape Sensation”, som er en hyldest til kvindekroppens figur. Dommerpanelet bestod af modeekspert Eva Kruse, skuespilleren Mille Dinesen, Rikke Agenete Dam som er chefredaktør på Costume og Ingrid Søe som er TEKOs egen designchef. Det var et super arrangement og også hyggeligt at chit chatte med de andre bloggere!
As mentioned, I went to Triumph Inspiration Award yesterday, which took place at the rooftop of Magasin in Copenhagen. 10 design students from Teko had created a total of 10 sets of underwear under the theme “Shape Sensation” which is a tribute to the female body shape. The panel of judges consisted of fashion expert Eva Kruse, the actor Mille Dinesen, Rikke Agenete Dam who is editor of Costume and Ingrid Søe who is Teko’s own design chief. It was a great event and also nice to chit chat with the other bloggers!