Jeg var i går til et arrangement hos Odd Molly der fejrede åbning af butik i Sværtegade! Der blev serveret fine små cup cakes og lækre (stærke) drinks! Butikken var, som I kan se, kæmpe stor og rigtig fint dekoreret med pink balloner. Odd Molly er meget feminint og pyntet, så efter min mening er det noget man har på til et ellers simpelt outfit. Pigerne i butikken var rigtig gode til at sætte det sammen på en rå måde, så det ikke blev for “piget” (se billederne)! Alt i alt et rigtig godt arrangement!
Yesterday my friend Nicoline and I went to an event Odd Molly was hosting because of the opening of their store in Sværtegade. The shop is huge and was decorated with pink ballons. Odd Molly is very feminine, so I think it’s something you wear in combination with a simple outfit. The girls working in the store were all wearing Odd Molly and they were really good at putting it together in a cool way. All in all a great event!
Butikken er kæmpe stor og var pyntet festligt op med balloner!
The store was huge and decorated with pink balloons!
Riiiigtiig fine cup cakes!
Reeaally nice cup cakes!
Min søde veninde Nicoline og jeg.
My dear friend Nicoline and I.
En pige fra Odd Molly iført en fin kjole i samme mærke selvfølgelig!
A girl from Odd Molly wearing a sweet dress from Odd Molly of course!
En fin silketop.
A fine silk cami.
Mikkel & Sofie :)
Sej lædervest med nitter (Odd Molly)!
Cool, studded leather vest (Odd Molly)!
Fin lyseblå kjole også fra Odd Molly!
Cute baby blue dress by Odd Molly!