Uha, det har været lidt småkoldt at have shorts på i dag! Hvor blev solen af? Jeg skulle vist aldrig have nævnt, at det var rart med en kølig dag forleden.. Syntes mit outfit havde brug for lidt farve, da jeg var på vej ud af døren i morges, så der røg lige en rød sløjfe i håret, så har følt mig lidt som Minnie Mouse hele dagen! I må have en skøn aften allesammen! Blazer og wedges er fra Zara og shorts fra H&M Trend.
It has felt a little cold to wear shorts today! Where did the sun go? I’ve started to regret mentioning that it felt nice with cool, cloudy weather the other day.. I felt a little too casual when I was about to leave my apartment this morning, so I quickly found a red bow to cheer it up a bit – I kinda of felt like Minnie Mouse all day! Have a fab evening everyone! Blazer and wedges are from Zara and shorts from H&M Trend.