Pyha, hvor tiden dog flyver afsted! Jeg har brugt hele dagen hos Day, hvor der skulle skydes outfit billeder til modeugen! Det var ret sjovt og anderledes at være med til og glæder mig til at se nogle af resultaterne! Derefter ræsede jeg over til Bestseller for at prøve lidt forskelligt tøj, da jeg skal deltage i nogle modeshows her under modeugen. Så tiden flyver afsted – men på den gode måde! Håber også I har haft en dejlig dag..
Kjole Zara, strikvest Tiger of Sweden.
Phew, how time flies away! I’ve spent all day at Day, where I got all dressed up and had to pose in front of the camera to shoot some outfit pics for fashion week. It was pretty fun and different to try out and I look forward to seeing some results! Then I hurried over to Bestseller to try some clothes, as I’m gonna participate in some fashion shows Bestseller are hosting during fashion week. So time flies away – but in a good way! Hope you guys have had a nice day as well..
Dress Zara, knitted waistcoat Tiger of Sweden.