Jeg sagde jo der var mange fine ting i dag! :) Fik ihvertfald købt en del, som I kan se – og dette er endda ikke det hele! Jeg tror vist snart, jeg er nødt til at sætte lidt på salgsbloggen, hvis der skal være en chance for at få plads til dette i skabet. Er især vild med de to buksedragter – især den med de lange ben kommer slet ikke til sin ret på billedet. Jeg vil style den med et læderbælte i taljen og enkelte smykker. I må have en skøn aften!
As I said – there really was many nice things at the flea market today :) As you can see, I bought a whole lot – and this is not all! I guess I have to clean up in my closet to get some room for these things. I’m especially crazy about the jumpsuit and the playsuit. The jumpsuit doesn’t come into its own in the picture. Have a fab evening everyone!