Disse lækre produkter var i goodiebagen :)
Udover frokost var der lækre flødeboller :) Mums!
Sådan så modellen ud før stylingen.
Sådan så modellen ud efter stylisten havde haft gang i Tresemmé produkterne.
De smukke piger Kia, Katrine, Emily og Momo.
Jeg var som sagt til et event hos Tresemmé i går som blev afholdt på The White Room i Kødbyen. Super arrangement med lækker frokost og fremvisning/demonstrering af produkterne. Denne serie fra Tresemmé hedder 24 hour body og konceptet er, at man skal kunne komme hjem med den samme frisure, som man startede dagen med. Noget andet stylisten gik meget op i var, at man ikke skulle kunne se, at der var produkter i håret, men at de alligevel havde den ønskede effekt med masser af volumen. Glæder mig til at afprøve produkterne og se om de lever op til forventningerne :)
As mentioned I went to a Tresemmé event yesterday. It was a great event with delicious lunch and presentation and demonstration of the products. This series from Tresemmé is called 24 hour body and the concept is, that you should be able to come home with the same hairstyle as you started the day with. I’m looking forward to try out the products and see, if they have the desired effect :)