I nat rejser jeg til Marrakech i Marokko på studietur! :) Jeg glæder mig helt vildt og forestiller mig at komme ned til en slags “Alladins hule” med kæmpe markeder med flotte smykker, farverige kvaster og marokkopuder – selvfølgelig :) Vi skal ud og ride på kameler og besøge Yves Saint Laurents gamle hus, se hans kollektion og se film under åben himmel. Har nogen af jer været der? Fyr endelig løs med tips og tricks, i så fald..
Tonight I’m leaving for Marrakech in Morocco on a study tour! :) I’m really looking forward to it and I imagine getting down to a sort of “Alladin’s cave” with huge markets, fine jewelry, colorful tassels and morocco pouffes – of course! We are going to ride on camels and visit Yves Saint Laurent’s old house, see one of his collections and watch a movie under the stars. Have any of you been there? In that case, shoot!