Her får I lidt stemningsbilleder fra Cannes. Hyggelig by med fine altaner, lækre kager og fransk stemning, selvfølgelig. Man kan fornemme at franskmændene bruger byen rigtig meget – parkerne vrimlede med mennesker der stod på skateboards og løbehjul og de ældre mennesker spillede boule – en god erstatning til bingo herhjemme :) Vi fik da også shoppet lidt og jeg fik købt mig et par røde jeans, dem får I at se en af dagene. I må have en skøn aften..
Here are a few pics from Cannes. Nice town with fine balconies, delicious cakes and french atmosphere, of course. One can sense that the French use the city very much – the parks were filled with people skateboarding, and the elderly people played boule. We also went shopping a bit and I bought me a pair of red jeans. Have a great evening everybody.