Kender I FIVEUNITS? Hvis ikke, så er det vist på tide. Jeg var forbi deres showroom igår for at kigge på deres jeanskollektion, og jeg må sige, at jeg er meget positivt overrasket. Jeg kendte godt til mærket i forvejen, men jeg har aldrig ejet et par selv. Jeg har længe gået og ledt efter et par højtaljede jeans, men synes at alle jeg har prøvet har givet en ganske ucharmerende, aflang popo! Jeg fik lov til at vælge to par FIVEUNITS jeans og valgte de sorte, højtaljede med lynlåsene, øverst på billedet, og de armygrønne med lommer. Og hold da op, hvor er de bare fede! Jeg havde ikke troet at jeg skulle finde et par højtaljede jeans, som rent faktisk sidder lige så godt på bagdelen, som et par normale jeans! De kan altså klart anbefales. Jeg har haft dem på en hel dag nu, cyklet og siddet i dem og haft dem af og på et par gange og de sidder stadig, som da jeg tog dem på i morges! Lige præcis denne model kommer i butikkerne om to uger. Jeg skal nok vise dem i brug en af de kommende dage.
Do you know the Danish brand FIVEUNITS? If not, it’s about time. I stopped by their showroom yesterday to take a look at their jeans collection. I must admit, that I’m positively surprised! I was already familiar with the brand, but I’ve never own a pair of their jeans. I got to choose two pairs and I chose the black high-waisted ones with zippers and the army jeans with pockets. I’ve for a long time been looking for some high-waisted jeans and these ones fit just perfectly! They keep their shape all day long. I’ll show them on very soon.