Macarons.png

Bianco+sommersko.png

Bianco-sko.png

Bianco-moodboard.png

innocent-smoothies.png

Katrine-og-Emily-Salomon.png

Jeg var inviteret til et hyggeligt arrangement hos Bianco i går morges for at se deres nye forårskollektion. De havde linet op med morgenmad, macarons og lækre smoothies, og så fik vi fortalt lidt om de nye trends. 70’er stilen var noget der gik igen i form af fine kernelædertasker i ægte vintage-stil og blomstrede pumps med korkhæle. Også den farverige colour block trend var Bianco hoppet med på, som kom til udtryk i farverige stiletter og festlige pailletsko. Derudover nævnte de, at træsko-tendensen stadig vil hitte til sommer. Det var i det hele taget et hyggeligt event og som en fed bonus, fik vi alle lov til at få et par valgfrie sko eller en taske med hjem!
Yesterday morning I was invitet to an event hosted by Bianco to take a look at their spring collection. You could feel a hint of the 70’s in many of their items, e.g. floral printet pumps with cork heels and cool vintage leather bags. Also, Bianco was into the colour block trend and showed a lot of colourful stilettos and festive sequin shoes. In addition, they mentioned that the clog-trend will still apply during this summer. It was a great event and as an extra bonus we got to choose a pair of shoes to take with us home.