Bon%2527a+Parte+skjorte.png

Bon%2527a+Parte+armyskjorte.png

denimskjorte.png

trenchcoat.png

Som jeg skrev i går, har jeg fået lov til at vælge nogle fine sager fra Bon’a Parte. Her er fire ud af de fem styles jeg valgte. To fede skjorter med nittedetaljer, en fin trench coat med pufærmer og ternet for (kender I det, at man kan falde for foret?) og en sort tunika kjole med fire lommer. Jeg er vild med det hele! Skjorterne er både gode til nu kombineret med jeans og til sommer med et par korte shorts eller udover en bikini. Jakken er endnu finere i virkeligheden – pufærmerne gør den lidt mere speciel og tunikaen er bare super cool, synes jeg. I får det hele at se i brug løbende – Jakken er stadig en smule for kold til det her blæsevejr :)
As mentioned yesterday, I had the fortune to choose some styles from Bon’a Parte recently. Here are four of the styles I chose. Two cool shirts with stud details, a nice trench coat with puff sleeves and a black tunic dress with four pockets. Love it all!