Åh, der er da ikke noget bedre end at få en lille pakke med hjem fra ens mor. Denne gang fik jeg en omgang hjemmelavede knækbrød med hjem og jeg kan love jer for, at de er gode! Jeg kan godt skaffe opskriften, hvis I skulle være interesserede.. De skulle være meget nemme at lave :)
Her får I så opskriften:
1 dl Havregryn
1 dl Sesamfrø
1 dl Hørfrø
1 dl Solsikkekerner
4 dl Hvedemel
2 dl vand
1 dl Olie, Solsikke eller Raps
1 tskf fint salt
1 tskf bagepulver

Alt blandes med en ske og deles i 2 dele.
Dejen kan måske tage lidt mere mel, skal være fast.
Hver del rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.
Hver skal have størrelsen af ca en bageplade.
Kan rulles ud på pladen.
Det øverste papir fjernes før bagning.
Dejen skæres i passende stykker, det er nemt og dekorativt at bruge en klejnespore,
man trækker bare sporene igennem dejen og brækker dem først fra hinanden når brødet er bagt.
Bages midt i ovnen ved 200 grader til de er lysebrune, ca 13-15 min.
Afkøler på rist.

There is nothing better than my mom’s homemade crispbread. I’m addicted!