Fredag aften var jeg inviteret til bloggers night hos Diesel. Hyggelig aften i godt selskab med søde blogger-piger og drenge. Vi blev præsenteret for nogle af deres nye jeans hvor en ny detalje er, at de er begyndt at lave jeans med strejf af makeup pletter – f.eks. har nogle af jeansene et strejf af pink rouge på afvaskningen. Linjen kalder de “The Powder of Diesel”. Synes det er en cool detalje, da man ikke lige ser det ved første øjekast. 
Derudover fik vi fortalt, at Diesel har købt deres egen ø i stillehavet!!! Det vildeste rekalmestunt jeg længe har hørt om – er vild med ideen! Den vil snart kunne ses på Google maps, rimelig sejt må man sige.
 Nedenfor kan I se nogle af mine favoritter hos Diesel.
Fed blå lædertaske – den måtte gerne bo hos mig!
Åh, hvor er den pæn denne læderjakke!
Jeg er vild med strikkjolen med bar ryg!
Forestil jer den med brun hud og neonfarvet bikini indenunder.. Nøj!
Diesels mange jeans – Der i blandt de orangepink som jeg valgte.
Lækker denimjakke med fede detaljer – en af mine favoritter.
Diesel Island
Last Friday I went to Diesel Blogger’s night to take a look at their SS11 collection. We saw a small presentation and got told, that Diesel has bought their own island!! It’s called Diesel Island, Land of the Stupid & Home of the Brave. Above you see my favorite items from Diesel.