Jeg bliver stadig overrasket hver gang jeg læser en kommentar fra en dreng her på bloggen. Så for en gang skyld er der et indlæg henvendt til drengene, eller som inspiration til jer pigers kærester! Jeg synes nemlig min kæreste C så rigtig godt ud forleden med termojakke, røde Converse og Rayban solbriller – og selvfølgelig hans hjemmebyggede cykel (jeg bliver upopulær hvis jeg ikke nævner den cykel) Haha.. Synes der er lidt street-style feeling over de her billeder, tror jeg var heldig med lyset :)
I’m still surprised everytime I read a comment from a guy on the blog. So for once, this post is for the guys, or for you girls’ boyfriends. I thought my boyfriend looked really nice wearing his blue jacket, red Converse and Rayban sunglasses the other day. Not to forget to mention his home build fixie bike, I get unpopular if I forget mentioning it :)