Photobucket

Så er det igen tid til en konkurrence sponsoreret af Isa’s Closet. Jeg kan også afsløre, at det heller ikke er den sidste. I har nu muligheden for at vinde denne lækre, nude jakke af mærket Jagd Petrovski til en værdi af 1399, som jeg personligt har udvalgt fra deres webshop. Jeg synes den er rigtig fed og ville kombinere den med skinny jeans som på billedet eller et par denimshorts og er par chunky stiletter.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at smide jeres navn i kommentarfeltet og huske at indtaste jeres rigtige email (det er kun mig, der kan se den) og følge bloggen via Bloglovin ved at trykke her, hvis I ikke allerede gør det. Konkurrencen slutter på mandag d. 11. april kl. 18.

Husk at rabatkoden“passionsforfashion“ giver 25 % på deres webshop frem til d. 31/4 2011.

Sorry, this competition is for Danish residents only, but all of April you can get a 25% refund on all your buys from Isa’s Closet, by entering the voucher code “passionsforfashion” at checkout.