PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg var i går til et event hos Gucci i anledning af deres SS/2011 kollektion. Og nøøj, hvor var den fin! Inspirationen er hentet fra Marokko og inkluderede fine haremsbukser i let silke, kvaster, flettet læder og i det hele taget en laid back boheme stil. Derudover var colour blocking også et hit hos Gucci – det var faktisk dem, der startede den farverige tendens.

Jeg må indrømme, at jeg var fuldstændig betaget af deres kollektion. Man kunne virkelig se, hvor meget arbejde der var lagt i hvert enkelt stykke tøj og tasker for den sagds skyld. Men livet er jo ikke kun en dans på roser og jeg er ikke millionær, så de fine sager må vist blive hængende hos Gucci lidt endnu. Jeg kunne da heller ikke modstå fristelsen for at hoppe i et outfit derfra – det viser jeg senere.

Og desuden var det super hyggeligt at møde jer søde læsere, der havde vundet biletter til eventet her på bloggen! :)

Yesterday I went to an event hosted by Gucci to take a look at their SS2011 collection. The collection was inspired by Morocco including both harem pants, tassels & braided leather. Gucci had also made use of the colour blocking trend and I was crazy about almost every single of their style!