Photobucket
Konkurrencerne vil ingen ende tage her på bloggen, hehe. Det er tid til en tredje konkurrence sponsoreret af Isa’s Closet. I har muligheden for at vinde en fed ring og et armbånd af mærket Midnight Butterflies, som jeg personligt har udvalgt fra deres webshop.

Det eneste I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at smide jeres navn i kommentarfeltet og huske at indtaste jeres rigtige email (det er kun mig, der kan se den) og følge bloggen via Bloglovin ved at trykke her, hvis I ikke allerede gør det. Konkurrencen slutter på søndag d. 17. april kl. 18.

Husk at rabatkoden“passionsforfashion“ giver 25 % på deres webshop frem til d. 31/4 2011. I kan også følge Isa’s Closet på Facebook.

Sorry, this competition is for Danish residents only, but all of April you can get a 25% refund on all your buys from Isa’s Closet, by entering the voucher code “passionsforfashion” at checkout.