PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Photobucket

Her får I lidt stemningbilleder fra Malmø. Tusind tak for alle jeres gode råd omkring byen. Trods støvregn og gråt vejr kom vi rundt i det meste af centrum. Vi nåede blandt andet forbi Tjallamalla, som en af jer søde læsere anbefalede. Rigtig lækker butik med en blanding af både vintage sager og nye, lækre styles. Tjallamalla har forresten også en webshop.

“Lilla Kafferosteriet” som Emily har anbefalet, er også klart et besøg værd! Her sidder man i gamle møbler og forskellige stole og sofaer. Folk sidder og læser avis og hygger sig, som om det var en dagligstue.

Malmø er i det hele taget en rigtig hyggelig by, men jeg fik faktisk ikke købt så meget – var en smule skuffet over udvalget af butikker. Man kan næsten finde det hele i København, men på den anden side, er det også lidt hyggeligt at prøve en anden by for en gangs skyld – der er bare en anden stemning i det svenske :)

Today I went to Malmö to go shopping. It’s such a nice city, though I was a bit dissapointed with the shops, as the selection were quite similar to what you find in Copenhagen.