PhotobucketPhotobucket

I går tog min kæreste C og jeg ud for at få nogle drinks og fejre at jeg er færdig med eksamen. Jeg havde min cowboyskjorte på fra Gap, mine læder look leggings fra Raer, stiletter fra Zara og clutch fra Ordning&Reda. Jeg plejer næsten altid at have bare arme, når jeg går ud, men det var egentlig helt rart at have en simpel skjorte på med lange ærmer. Sådan et par stiletter gør altså en kæmpe forskel for et outfit! Kig med senere, hvor jeg lægger en guide op til mit seneste DIY projekt.

Her kommer en lille bonusinfo. Hvis nogle af jer skulle være interesserede i skoene fra Fashion by C, så kan jeg fortælle at de har været så flinke at give jer 25% rabat med koden “Passionsforfashion” de næste to dage! Og de er i forvejen sat ned med 20 %.

Yesterday I went out for a drink with my boyfriend C, to celebrate that I finished my exam. I was wearing my denim shirt from Gap, leggings from Raer, pumps from Zara and bag form Ordning&Reda. Stop by later – I’ll post a guide on how to make the clutches I showed you yesterday.