Photobucket

1. Miss Selfridge, 2. Vila, 3. All Saints, 4. Designers Remix Collection, 5. Lipsy, 6. ONLY, 7. All Saints, 8. Estradeur.

Jeg har fået en forespørgsel fra en af jer søde læsere på at lave et indlæg med studenterkjoler. Hvis jeg blev student i år, ville jeg hoppe i en af de ovenstående kjoler med et par chunky stiletter. Jeg sad og blev helt nostalgisk, da jeg lavede dette indlæg. Bare det var mig der skulle ud og køre i vogn og feste til solen stod op! Det er allerede fire år siden, phew.. Tiden flyver afsted. Mange af jer der bliver student i år, ved sikkert allerede hvad I skal have på? – Fortæl!! :)

If I graduated from college this year, I would wear one of these cute dresses. It feels like ages since I graduated – it’s four years this summer, phew.. Time passes by too quickly!