PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jakke/Zara, shorts/Levi’s, lace top/Tusnelda Bloch, boots/Mango

I dag blev mine nye støvler fra loppen taget i brug. Synes de er ret fine til et hverdags outfit med bare ben! Efter praktik tog jeg hjem til min mor i Nordsjælland, hvor billederne også er taget. Det er bare noget andet end at være i København, når solen skinner. Jeg har aldrig helt forstået, hvorfor København skulle være så speciel fantastisk om sommeren? Selvfølgelig er alt bare dejligere om sommeren, men jeg synes det er så fedt at kunne åbne døren ud til haven, når solen skinner. Det er nok bare mig der er lidt sær på det punkt, men jeg er heller ikke så heldig at have en altan :) Hav en dejlig aften derude..

Today I wore my new boots that I bought at the flea market last Sunday. I think they’re quite cool for an everyday look with worn out denim shorts. I spent this evening at my mom’s place in the countryside where the pics were taken as well. I’m really enjoying spending time here, when the sun is shining!