Photobucket

Jeg har aldrig været den store sneakers pige med mindre de hedder Converse. New Balance trenden har jeg heller aldrig været med på. Men men men.. Nu er jeg blevet forelsket i disse sneakers fra Nike, Free Run. Jeg prøvede dem sågar i en Stadium i går og jeg må indrømme, at de er EN DRØM at have på! Det er som at tage sutsko på. Jeg har bildt mig selv ind, at det er OK at købe dem, eftersom jeg er platfodet og skal gå 19 km i Samariakløften på Kreta til august – så må man godt ikke? :) Jeg kan bare ikke helt bestemme mig for farven. Hvad siger I?

I’ve never really been into sneakers except from Converse. But now I’ve fallen in love with these ones from Nike, Free Run. They’re really comfy to wear and you almost forget that you’re wearing shoes. Which colour do you like the most?