PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jakken fra Zara er altså en yndling i skabet for tiden. Selvom jeg fik at vide på arbejdet i går, at jeg så meget “voksen” ud i det her outfit.. Hmm? Ja, voksen gider man ikke rigtig at være, vel :) Selvom jeg nu tror det var i en god mening, haha. Anyway, jeg er virkelig glad for jakken og overvejer I at købe den, så tror jeg ikke, at I vil fortryde det. 800 kr. koster den, hvilket også er en sjat, men på den anden side er den ikke så sæsonpræget og går ikke af mode efter bare et halvt år. Nok snak om den jakke..

Senere i dag skal jeg mødes med Mette som er designeren bag Random Luxury og se en ny kjole hun har designet. Det glæder jeg mig til, for er den bare halvt så flot som maxikjolen, så kan den kun være fantastisk!

Yesterday I wore my favorite jacket from Zara. I were told that I looked pretty grown up in this outfit… Who wanna be a grown up, it sounds so boring :) Anyway, I think it was ment in a good way, haha! See you later dudes!