PhotobucketPhotobucket 

Jeg har ikke haft tid til at vise jer så meget andet end outfit billeder på det sidste. Når jeg er i praktik fra 9-17 hver dag og samtidig skal nå at se veninder osv., så er der ikke tid til de vilde indlæg her på bloggen. Men I plejer jo også at være ret begejstrede for outfit indlæg :)

I morgen rejser min kæreste og jeg på ferie! Vi bestilte en afbudsrejse i morges og i morgen tidlig går turen mod Rhodos. Det er en uspecificeret rejse, så vi krydser fingre og håber på det bedste :) Så der bliver forhåbentlig tid til lidt mere eksotiske indlæg den næste uges tid :) Kan slet ikke vente!

Yesterday I wore my army jacket and wedges bought at a flea market, my denim shorts from Levi’s, top from Inwear and clutch from Modekungen.se. Tomorrow my boyfriend and I are going Rhodes! Can’t wait!