Photobucket1. Rusindsjakke fra By Zoé, 2. støvler fra Won Hundred og sweater fra Inwear, 3. støvler fra Mango, 4. buksedragt fra Nell by SJ, 5. baggy bukser fra Plus Fine, 6. denimshorts fra Levi’s, 7. buksedragt fra Suncoo.

Jeg har efterhånden lovet en del af jer at lave en lille loppeguide. Jeg går selv rigtig meget på loppemarkeder, faktisk så ofte jeg kan komme til det. Der går nærmest heller ikke en dag, hvor jeg ikke har en ting på fra et loppemarked i mit outfit. Ovenover har jeg vist lidt af de gode fund jeg har gjort gennem tiden. 

Der er loppemarkeder hele sommeren igennem hver eneste søndag. Her er en liste på følgende loppemarkeder jeg kommer på, og I er meget velkomne til at tilføje nogle i kommentarfeltet, hvis I kender andre gode. Nogle af loppemarkederne har lukket enkelte søndage, men tjek evt. markedskalenderen.dk, hvis I skal afsted.

– Gentofte Loppemarked (ligger ved Charlottenlund Station) fra kl. 8-14 frem til 2. oktober.

– Søllerød Loppemarked (ligger ved Holte Midtpunkt) fra kl. 9-14 frem til 9. oktober.

– Hørsholm Loppemarked (ligger mellem politistationen og Statoil tanken) fra kl. 9-14 frem til 9. oktober

– Lyngby Loppetorv (ligger bag Lyngby storcenter på parkeringspladsen) fra kl. 8-14 frem til 15. september.

– Østerbro Loppemarked (ved Svanemøllen Station) fra kl. 9-16 frem til 14. august.

This is a Danish flea market guide and in the pic I’ve shown some of the bargains I’ve made. Have a great day :)