PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketI går var vores sidste rigtige aften her på Rhodos, så derfor havde jeg taget min champagnefarvede kjole på fra Random Luxury, som jeg fik i gave af designeren bag mærket, Mette Nielsen, for et stykke tid siden. Jeg synes den er helt igennem fantastisk. Dog gjorde vinden her på Rhodos det en smule svært at tage billeder af den, da den fløj rundt til alle sider :) Vi bliver hentet på hotellet i aften, så nu vil vi smutte ned og nyde det sidste sol. Hvordan er vejret i Danmark?

Yesterday I was wearing my silk maxi dress from Random Luxury. I really love this dress and I wish that I was invited to more exclusive parties so I could have the opportunity to wear it more often :) Tonight we’re heading Denmark, so now we’re going to the beach to enjoy the last sunbeams.