Photobucket

Det var ikke bare buksedragten og de neonfarvede wedges der kom med hjem i kufferten. Vi kom nemlig også forbi en lille fin designerbutik, Cecilia Italy, hvor jeg straks faldt over disse to lækre sager. Bukserne kunne jeg ikke stå for, synes de er så mega seje med det slangeprint. De er fra det italienske mærke MET. Toppen er også fra et italiensk mærke der hedder Elisabetta Franchi og selvom nitter har været in længe, så synes jeg alligevel der er noget helt specielt over denne. Skal til fødselsdag i aften og kan ikke helt finde ud af, hvilken en af delene jeg skal tage på..

I bought these two fine styles in an Italian shop in Rhodes calles Cecilia Italy. The pants are from MET and the top from Elisabetta Franchi. I’m going out tonight for a birthday bash and I can’t figure out which one of the styles to wear..