PhotobucketVi nød livet på stranden.PhotobucketVores lokale strand.PhotobucketHam der den søde der var med og tog alle de fine billeder :)PhotobucketDen gamle bydel på Rhodos.Photobucket

Det er heldigivs virkelig sjældent det sker, at jeg ikke blogger i over to dage. Jeg har haft virkelig travlt med både at være i praktik og efterfølgende skudt lookbook for en ny designer. Glæder mig til at vise jer resultaterne. Vi fået skudt alle billederne, så nu burde der være bedre tid til at blogge. Her får I først lidt stemningsbilleder fra ferien på Rhodos! Har I hørt at det rent faktisk bliver godt vejr i morgen?

It happens really rarely that I aint blogging for more than two days. I’ve been really busy with my internship and shooting a lookbook for a new designer. Looking forward to showing you the results. Here you get some pictures from our holiday in Rhodes! See you tomorrow.