Photobucket

Her kommer et lille tip, I kan få gavn af på stranden. Jeg farver ikke mit hår og har faktisk aldrig gjort det. Jeg synes det må være så besværligt at skulle farve det hver anden måned for ikke at få udgroninger og det er rigtig dyrt i længden. Til gengæld kan mit hår godt få en rigtig kedelig leverpostejsfarve om vinteren, og sommeren i Danmark er ikke rigtig tilstrækkelig til at gøre det lyst. Derfor køber jeg ofte et par citroner, når jeg er på ferie og presser dem ud i håret. Syren i citronen bleger håret en smule, når man sidder i solen og fremskynder processen i at gøre det lyst. Nogle mener at citronsaften også gør håret tørt, men jeg synes det føles som det plejer. Det virker kun, hvis din hårfarve er lys i forvejen. Bare et lille tip til stranden :)

Here is a little tip that you can use when you are at the beach. I never colour my hair, but when I go to the beach I often bring a lemon. I squeeze the lemon into my hair and the acid in the lemon juice hurries the process of making your hair lighter. Of course it doesn’t work if you’ve got dark hair, but it works with any shade of blonde.