PhotobucketPhotobucket

I går aftes var jeg inviteret til OnePiece fest med en masse søde bloggere. Jeg havde også min veninde Nicoline med, som nogen af jer måske kan huske fra tidligere indlæg. Billedet blev taget lige før festen, men det pæne festtøj blev hurtigt pakket sammen, da vi skulle iføre os en OnePiece. Sjov idé og hvad der var endnu sjovere var, at stort set alle var iført sådan en – ikke lige et syn man normalt ser på Karel Van Mander, hvor festen blev holt. Haha.. Nu vil jeg smutte til Stella Polaris.. Ses :)

Last night I was invited to a OnePiece party where we all had to wear a OnePiece. It was a great party and it was so much fun seeing everyone attending walking around in those suits. :) I didn’t managed to get a full shot in our OnePieces, but maybe I’ll be able to find one on the internet. Have a fab evening chicas!