PhotobucketBukser fra Nué Notes, top fra Second Female, sko fra Vagabond og taske fra Mulberry.PhotobucketVintage skjorte, halskæde fra Ebay og clutch med nitter fra Gina Tricot.PhotobucketDe fedeste ruskindsbukser fra By Zoé og ultra feminin blomstret kjole fra Esthers Klædeskab på Købmagergade.Photobucket Nye stiletter fra Zara.PhotobucketCecilie har et utal af neglelakker.PhotobucketEt udvalg af hendes mange jakker.Photobucket

Forresten har “Show me your wardrobe” fået sin egen kategori, da det er noget jeg gerne vil blive ved med. Dette indlæg er nr. fire i rækken :)

My dear friend, Cecilie, has a great sence of style so I though you might would find it inspiring as well. I’ve known Cecilie since high school and she’s is one of my very good friends. She has a cool and feminine style and often mix it with vintage bargains. She is fond of brands like H&M, Gina Tricot and Zara where she buys the latest trends while she spends more money on expensive bags and jewelry that lasts season after season.