PhotobucketPhotobucket

For nylig kørte min mor og jeg et smut til Heather Hill i Nordsjælland, som er et fredet, bakket område med masser af lyng. Det var slet ikke meningen, at jeg skulle tage billeder, men jeg blev så inspireret af de fine omgivelser. Det er efterhånden sjældent I ser mig i Converse og afslappet tøj, men ikke desto mindre er det sådan jeg ser ud, når jeg går tur med min hund :) Jeg havde bukser på fra Zara og læderjakke fra Vero Moda.

The other day my mom and I drove around in the northern part of Zealand and went to a very nice preserved area called Heather Hill. I hadn’t planned to take any photos, but anyway I got really inspired by the nature, so I thought I wanted to share it with you guys. I was wearing red, printed pants from Zara and a grey leather jacket from Vero Moda.