PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har fundet mig en ny yndlingsblog, Mode Junkie! Bloggeren bag hedder Anjelica, er 25 år gammel, oprindeligt fra Filippinerne, men bor nu i Tyskland og er mor til en dreng på tre år. Hun har en fantastisk fed og meget alsidig stil, hvilket nok også er hvorfor jeg synes så godt om denne blog. Hun poster stort set kun outfit billeder, og har virkelig formået at fange min opmærksomhed. – Jeg er ihvertfald inspireret! Har I nogle yndlingsblogs I har lyst til at dele, så er I mere end velkomne til at skrive dem i kommentarfeltet. :)

I’ve got a new favorite blog, Mode Junkie. The girl who runs the blog is called Anjelica, is 25 years old and mom to a three year old boy. She has such a cool style and has really caught my attention. I get so inspired by scrolling down all her outfit pics. Do you have any favorite blogs at the moment? Please share :)