PhotobucketPhotobucket

Først får I lige en lille update. Flere af jer har været opmærksomme på, at alle kommentarer her på bloggen bliver vist på Bloglovin’ som indlæg. Det er en fejl og er ved at blive lavet, så hold fast lidt endnu :)

Dette indlæg er planlagt hjemmefra. Både min kæreste og jeg har længe været på jagt efter et råt træbord, men har ikke kunne finde et der ikke kostede det hvide ud af øjnene. Det er her I kommer ind I billedet :) I har altid så mange gode tips, så jeg tænkte på, om nogen af jer har en god idé til, hvor man kan finde et i stil med de fire ovenfor. Eller hvis I har tip til, hvor man kan købe gamle, rustikke træplanker til selv at bygge et! På det nederste billede ser I min stue (gammelt billede – før jeg fik et godt kamera, så bær lige over med kvaliteten, haha), så kan I måske forestille jer, hvordan det ville se ud.

I’ve for a long time been looking for a wooden dinner table like the ones in the first pic, but I haven’t been able to find one at a decent price. Do you guys have any ideas on where to buy one similar? Or how to build one yourself?