PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I går aftes havde jeg min silkebluse på fra Fairly. Det er faktisk en gammel sag, men jeg er stadig lige så glad for den, som da jeg købte den. Kender I det? Det er faktisk sjældent man har det sådan, synes jeg. Nogen gange bliver man lidt mere glad for de stykker tøj, man har givet lidt mere for, det lyder fjollet, men man passer bare bedre på det. Mine shorts er fra Levi’s og købt i Urban Outfitters, skoene og armbåndene er fundet på et loppemarked og øreringene er fra Pico. Nu vil jeg smutte ned på stranden. Hav en dejlig dag allesammen!

Yesterday I wore my silk top from Fairly. It’s actually an old one, but nevertheless it’s one of those pieces of clothes I never get tired of. My shorts are from Levi’s (bought in Urban Outfitters), the shoes and the bracelets are from a flea market and the earrings are from a small shop in Copenhagen called Pico. Have a great day everyone!