PhotobucketPå stranden i playsuit fra H&M.PhotobucketVores fine pool.PhotobucketDet var hvad vores morgenmad bestod af hver morgen – yoghurt med frisk frugt og drys.PhotobucketHvis der er en ting Kreta er kendt for, så er det olivenolie :)Photobucket Den lokale hund, der lå på vagt hele dagen.PhotobucketVandets farve taler vist for sig selv.PhotobucketPhotobucketSamariakløften, pheew det var hårdt (18km) og VARMT!Photobucket

Sorry, for den manglende blogging de sidste par dage. Min hund er blevet syg, så det har skyldtes stilheden. Det er så hårdt når ens små bedste venner bliver alvorligt syge, og man forstår det kun, hvis man selv har dyr. Jeg vil alligevel prøve at opdatere bloggen regelmæssigt.

Her har I lidt stemningsbilleder fra min ferie på Kreta. Det var virkelig en skøn ferie og en ø jeg varmt kan anbefale, hvis man overvejer at tage til en græsk ø. Vi ses senere..

Sorry, for the lack of post the past few days. My dog has become really sick, which has caused the silence on the blog. I’ll still try to update the blog regularly. Here are a few pics from my holiday in Crete. It was an amazing vacation and I can truly recommend that island! See you later..