PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg var som sagt på lagersalg i dag på Østerbro, hvor jeg også købte en masse først på året, se bare her! Jeg kom hjem med disse to fine sager fra Ambre Babzoé. Jeg er ret vild med mærket, da de både laver fine, feminine styles som disse, lækre accessories og rå blazerjakker med sølvpailletter.

Jeg har også et par bukser fra Ambre Babzoé og det sjove ved dem er, at de skifter farve alt efter lyset og det samme gør denne top. Prøv bare at se det nederste billede som er taget i dagslys, i forhold til de to øverste som er taget her til aften, hvor den nærmest er grøn. Det er helt vildt så stor forskel der er! Ved ikke hvad Ambre Babzoé gør ved deres materialer, haha. Jeg har ihvertfald aldrig oplevet det med noget andet af mit tøj.

I stopped by an outlet today, where I bought these two styles from Ambre Babzoé. I’m really fond of that brand! I also bought a lot from that outlet earlier this year, see it here.