Photobucket

Hyggetøj og the, aah. Knapt så fashionabelt ;)PhotobucketGod frokost er ikke af vejen :) Hytteost med tomat og hjemmelavet tunsalat, mums!PhotobucketPhotobucketMan ender desværre hurtigt på langs, når man sidder i sofaen og skriver, hehe.

Jeg sidder som sagt derhjemme i disse dage og skriver eksamensopgave om mit praktikforløb hos DAY Birger et Mikkelsen. Puha, hvor jeg hader at skrive opgave – den del af uddannelsen kunne jeg godt være foruden. Men når man nu alligevel sidder derhjemme og knokler, kan man lige så godt gøre det lidt hyggeligt for sig selv med stearinlys, en masse puder og the for ikke at glemme slappetøj. Jeg ved godt, at man ikke burde sidde i sofaen og skrive, men tror bare det fungerer bedst for mig :) Det er ihvertfald altid der jeg ender, selvom jeg starter ved bordet, haha. Har I nogen rutiner, når I skriver opgave?

Kig forbi senere, hvor der kommer nogle street style billeder op af min smukke storesøster :)

These day I’m sitting at home writing my exam assignment that I’ll be handing in tomorrow! Time is running :) I’ve tried to make it a little cosy at home with candle light, lots of pillows and hot tea.