PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her får I et par street style billeder af min smukke storesøster, som jeg lige hapsede af hende da vi var til vores nevøs fødselsdag i lørdags. Hun kom lige fra en barnedåb, så hun så virkelig godt ud i stiletter og taske fra Marc by Marc Jacobs, Rützou læderjakke, H&M jeans og tørklæde og halskæde fra Gaia og Lisva. Min søster driver interiørbloggen, Casalicious, som I jo kan kigge forbi, hvis I mangler et par gode boligtips eller lidt inspiration :)

Here you have a few street style pics of my beautiful big sister. I shot them last Saturday when we were celebrating our nephew’s birthday. She was wearing pumps and bag from Marc by Marc Jacobs, jeans from H&M, leather jacket from Rützou, necklace from Gaia og Lisva and scarf from H&M . My sister runs an interior blog, Casalicious, and I think she would be really happy, if you stopped by :)