PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketI er flere der har efterspurgt billeder af min lejlighed. Jeg har tidligere vist billeder af den ( her & her). Efter min kæreste er flyttet ind, er der nogle ting der er blevet lavet om – der er blevet hængt nogle store højtalere op i stuen, lavet en rå væg og et hjemmebygget råt tøjstativ og mit ellers yderst fine og meget feminine sminkebord er blevet flyttet på loftet (for en stund, of course).  Jeg er egentlig godt tilfreds med lejligheden, tror først jeg flytter, når jeg får råd til at købe en lejlighed i to etager, gerne med loft til kip på førstesalen, hehe.. Det er en af drømmene!

Here are some pics of my apartment. I’ve earlier showed you pics of it (here & here), but after my boyfriend moved in, some things have changed. I’m really happy about it. It’s important to me, that it’s not just a “show-off” where you live, it has to be cosy and comfy to live there. I’m not gonna move out before I can afford a two-story apartment, that’s the plan ;)