PhotobucketPhotobucketPhotobucketT-shirt/The Baand, jeans/Fiveunits, leather jacket/Zara, boots/eBay, bag/vintage & hat/H&M.

I går startede min kæreste, C, og jeg dagen på Mokkariet på Østerbro. Vi havde fået en Downtown deal af min søde mor, og det var faktisk rigtig lækkert at tage på café så tidligt om morgenen og få friskbagte boller og chokoladecroissant serveret. T-shirten er ny og er en gave fra The Baand, det er faktisk samme designer der har lavet printet, som også laver print for Marc Jacobs, ret sejt :) Bukserne var jeg så heldig at få til et event hos Loftet i onsdags, de er fra Fiveunits og sidder virkelig godt! En fed detaljer er, at de ikke har nogen knap i lukningen, kun en lynlås som I kan se på billederne.

Yesterday I was wearing my new T-shirt from The Baand. The designer who has made the print on the T-shirt is actually also creating prints for Marc Jacobs, quite cool! The jeans from Fiveunits is a gift from a shop in Copenhagen called Loftet.